17 Eylül 2014 Çarşamba

Fenerbahçe Ülker ilk hazırlık turnuvasına katılıyor


Yeni sezon hazırlıklarına 1 Eylül Pazartesi günü başlayan Fenerbahçe Ülker, sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayarak, hazırlık turnuvasına katılmak için Hırvatistan’ın Zadar kentine gidecek. Bugün, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yapacağı antrenmanın ardından havayoluyla Zagreb’e gidecek olan Sarı-Lacivertli Ekip, ardından karayolu ile Zadar’a geçecek.

Fenerbahçe Ülker'in Zadar kafilesinde, Sırbistan Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda final oynama başarısı gösteren Nemanja Bjelica ve Bogdan Bogdanovic dışında tüm oyuncular yer alacak.

Fenerbahçe Ülker'in, Zadar’da mücadele edecek takım kadrosu şu şekilde:
Ricky Hickman, Kenan Sipahi, Berk Uğurlu, Can Altıntığ, Melih Mahmutoğlu, Andrew Goudelock, Serhat Çetin, Emir Preldzic, İzzet Türkyılmaz, Ömer Faruk Yurtseven, Jan Vesely, Semih Erden, Luka Zoric, Oğuz Savaş.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın katılacağı Zadar Turnuvası’nda gruplar, ekibimizin maç programı ve format ise şöyle:

Zadar Turnuvası Grupları:
A Grubu: Fenerbahçe Ülker, Darüşşafaka Doğuş, Zadar
B Grubu: Cedevita Zagreb, Alba Berlin, Galatasaray Liv Hospital

Fenerbahçe Ülker’in Maç Takvimi:
18 Eylül Saat 21:30 - Fenerbahçe Ülker-Zadar
20 Eylül Saat 21:30 - Fenerbahçe Ülker-Darüşşafaka Doğuş
21 Eylül Saat 16:30 - 5.’lik maçı, 19:00 3.’lük maçı, 21:30 final maçı

Turnuvanın Formatı:
Üçer takımlı iki grup halinde oynanacak turnuvada, A ve B gruplarını ilk sırada bitiren takımlar final oynayacak. Gruplarını 2. sırada tamamlayan takımların üçüncülük mücadelesi yapacağı organizasyonda grup üçüncüleri, beşincilik için karşılaşacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder