30 Ocak 2012 Pazartesi

Aydın Örs: Bazı tedbirler alacağız


Fenerbahçe Basketbol Şubesi Genel Koordinatörü Aydın Örs, Basket Dergisi'ne, takımın ve oyuncuların form düzeylerinden, bu performansların düzelmesi için yapılacak çalışmalara kadar birçok önemli konuda açıklamalarda bulunmuş. Son haftalarda oldukça zor geçen maçlar ve son anlarda yaşatılan yüksek gerilimin ortadan kalkması için oyunculara uygulanacak tedbirlere değinen Aydın Örs, "Bazı tedbirler alacağız" demiş.

Basket Dergisi'nin internet sitesinde yayınlanan "özel" haber aşağıdaki gibidir:

“Bugün antrenmanın ardından koçla bir toplantı yapacağız. Ancak biz kimseyi kaybetmek değil aksine kazanmak amacındayız. Spahija maç sonunda kontratla ilgili konuları telaffuz etmiş. Hal böyle olunca insanlar farklı düşünmüş olabiliyor. Bizim birini göndermek gibi bir eylemimiz yok. Ne var ki bazı isimlerin dikkatini çekeceğiz. Semih Özsoy da ben de transfer yapma durumumuzun olmadığını belirtmiştik. Bazı oyuncuların forma girmesi için dikkati çekilir. Yapacağımız toplantıda da alacağımız tedbirleri konuşacağız.”

“Her oyuncuda bazı geçici formsuzluklar olur. Jerrells son iki maçta iyi oynamadı. Ama normal sezonda bizim Bilbao, Nancy ve Olympiakos maçlarını kazanmamızda yardımcı oldu. Son maçlarda isteneni veremedi belki ama onun gibi daha iyi olması gereken diğer oyuncular da var. Formların yükselmesi için tedbir alacağız. Oyuncuları kaybetmek değil kazanmak amacındayız.”

“TOP 16′da iddialı olmak için kendi evimizdeki maçları mutlaka kazanmamız gerekiyor. Milano’yu zor da olsa yendik. Ancak orada telaşlarımız vardı. Yeni salon derken aslında gergin geçen bir maçı kazanmış olduk. Sahamızda kim olursa olsun yenmemiz gerekiyor. Rakip son Avrupa şampiyonu ama takım isimleri sorun olmamalı. Ölçü değil belki ama hazırlık maçlarında biz Panathinaikos’u iki kez yendik. Elbette bu farklı bir karşılaşma ve bizim için çok kritik. Bu maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder