4 Ağustos 2013 Pazar

Mirsad Türkcan: "Teodosic transferi gerçekleşmedi"


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızda takım menajerliği görevine getirilen eski oyuncumuz Mirsad Türkcan, Sırbistan'ın zurnal.rs adlı internet sitesine hem Obradovic ile çalışacağı için duyduğu mutluluğu hem de gündemi uzun süre meşgul eden Milos Teodosic transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Mirsad'ın zurnal.rs'de yayınlanan röportajında yaptığı açıklamalar şöyle:

- Fenerbahçe Ülker olarak sonunda kulübün büyüklüğüne ve saygınlığına yakışır bir hamle yaparak, Obradovic'i takımın başına getirdik. Benim için Obradovic dünyanın en iyi teknik direktörü. Ancak Obradovic'in varlığı Fenerbahçe için çok şey ifade ediyor. Transfer döneminde Obradovic ile çalışmak isteyen oyuncuların bizi tercih ettiğini görüyoruz.

- Obradovic'in Avrupa basketbolu için ne anlam ifade ettiğini herkes biliyor. Onun gelişi ile Fenerbahçe Ülker'in de saygınlığı büyük oranda artacak. Fenerbahçe bu konuda ne yazık ki uzun yıllar bir arayış içerisindeydi ancak sonunda üst düzey bir iş çıkartarak Obradovic'i takımın başına geçirdik.

- Milos Teodosic ile ilgilendiğimiz bir sır değil. Ancak CSKA, Milos Teodosic gibi kaliteli bir oyuncuyu bırakmak istemedi. Bu sebeple olası bir imza hikayesi de son buldu. Transfer gerçekleşmedi..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder