16 Ağustos 2012 Perşembe

Mike Batiste: “Fenerbahçe forması giyeceğim için heyecanlıyım”

Fenerbahçe Ülker'in, Yunanistan’ın Panathinaikos takımından transfer ettiği ve 1 yıllığına renklerine bağladığı Mike Batiste, İstanbul’a geldi. Havalimanında ilk açıklamasını yapan Batiste, "Burada olduğum için heyecanlıyım. Büyük bir kulübe geldim" dedi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yeni transferi Batiste, dün akşam saat 23.00 sularında İstanbul Atatürk Havalimanı’na indi. Havalimanında Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Menajeri Serdar Apaydın ile medya mensupları tarafından karşılanan Mike Batiste, yaptığı ilk açıklamada, Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu, her sene muhakkak Euroleague’de karşı karşıya geldiklerini ve Fenerbahçe forması giyeceği için heyecanlı olduğunu belirtti.

Havalimanı çıkışında FB TV’nin sorularını yanıtlayan Batiste, "Fenerbahçe büyük bir kulüp. Avrupa’da da ismini ve kalitesini ispatlamış bir kulüp. Zaten her sene Euroleague’de de karşı karşıya geliyoruz" dedi.

Takımımızın yeni sezon öncesi yaptığı transferler hakkında da konuşan Mike Batiste, "Yeni sezonda birçok yeni yüz olacak. Öncelikle birbirimize alışacağız, ardından başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bu alışma sürecinin ardından, iyi işler yapacağımıza eminim" açıklamasında bulundu.

Türk basketbolu hakkında da bir açıklama yapan Batiste, "Türk basketbolunu yakından takip ediyorum. Her sene Euroleague’de de muhakkak en az bir Türk takımı oluyor. Türk basketbolcuların da hem NBA’de hem de Türk liginde iyi işler yaptığını görüyoruz. Bu da Türk basketbol liginin, kaliteli bir lig olduğunu gösterir. Güzel ve kaliteli bir lige geldim" dedi.

Bir diğer önemli transferimiz Lester Bo McCalebb ise hafta sonu İstanbul'a gelecek.

Takımımızın Mike Batiste transferini değerlendirdiğimiz yazıya ulaşmak için; tıklayınız

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder