16 Ağustos 2012 Perşembe

Romain Sato: "Fenerbahçe bir dünya kulübü"

Fenerbahçe Ülker'in, Yunanistan’ın Panathinaikos takımından transfer ettiği ve 2 yıllığına renklerine bağladığı Romain Sato, 14 Ağustos Perşembe günü, akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Havalimanında ilk açıklamasını yapan Sato, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Çok büyük bir kulübe geldim" dedi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yeni transferi Sato'yu havalimanında Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Menajeri Serdar Apaydın ile medya mensupları karşıladı. Sato, yaptığı ilk açıklamada, Fenerbahçe Ülker’in geçmişte iyi işler yaptığını, Euroleague’de de her sene Fenerbahçe Ülker ile karşılaştıklarını ve bundan sonra Fenerbahçe forması için çalışacağını söyledi.

Havalimanı çıkışında FB TV’nin sorularını yanıtlayan Romain Sato, "Fenerbahçe Ülker Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri. Her sene Euroleague’de Fenerbahçe Ülker ile karşılaşıyorduk. Bu da Fenerbahçe’nin büyük bir takım, büyük bir kulüp olduğunu gösterir. Bu nedenle kararımı tereddüt etmeden verdim" dedi.

Türk basketbolu hakkında da konuşan Sato, "Türk basketbolu her sene Euroleague’de boy gösteriyor. Bu çok önemli bir şey. Ben bunun daha da ileriye gideceğine eminim" şeklinde açıklama yaptı.
Fenerbahçe Ülker Takım Menajeri Serdar Apaydın da, Romain Sato gibi önemli bir ismi Fenerbahçe’ye kazandırdıkları için mutlu olduğunu belirtti. 

Takımımızın Sato transferini değerlendirdiğimiz yazıya ulaşmak için; tıklayınız

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder