23 Ağustos 2015 Pazar

Serhat Çetin takımdan ayrıldığını açıkladı


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı eski oyuncusu Serhat Çetin ile yollarını ayırdı. Fenerbahçe'ye geçtiğimiz yaz geri dönen ancak sezon içerisinde hem ligde hem de Euroleague'de çok fazla süre bulamayan tecrübeli oyuncu resmi instagram hesabından paylaştığı bir mesaj ile yeni sezonda takımda olmayacağını açıkladı.

Serhat Çetin, kişisel instagram hesabından yaptığı açıklamada; "Yeni sezonda Fenerbahçe'de olmayacağım. Fenerbahçe camiası ve taraftarlarına ve Ülker ailesine herşey için teşekkür ederim." notunu paylaştı. Geçtiğimiz sezon TBL'de 20 maçta forma şansı bulan Serhat; 3.4 sayı, 1 ribaund ve 0.9 asist ortalamaları elde etmişti. Euroleague'de ise 8 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu 1.8 sayı, 0.9 ribaund ve 0.6 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

Fenerbahçe'den ayrılan Serhat Çetin yeni sezondan ülkemizi Euroleague'de temsil edecek bir başka takım olan Darüşşafaka Doğuş ile anlaştı. Tecrübeli oyuncu sezonu geçtiğimiz günlerde açan İstanbul temsilcisinin antrenmanlarına da çıkıyordu.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon başında transfer edilen bir diğer yerli oyuncu olan Can Altıntığ'da yeni sezonda bir aksilik olmazsa eski takımı Pınar Karşıyaka forması giyecek.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder