25 Ağustos 2015 Salı

Fenerbahçe'de bir yerli oyuncu daha takımdan ayrıldı


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'na geçtiğimiz sezon başında Pınar Karşıyaka'dan transfer olan Can Altıntığ tekrardan İzmir temsilcisine geri döndü. Fenerbahçe'de kaldığı kısa sürede çok fazla süre bulamayan Can, sezonun ortalarına doğru Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park'a kiralanmıştı. Koç Zeljko Oobradovic'in yeni sezon kadro planlamasında kendisine yer bulamayan tecrübeli oyuncu 1 yıllık ayrılığın ardından eski takımına geri döndü.

Pınar Karşıyaka kulübünden yapılan açıklama da; "Pınar Karşıyakamız, geçtiğmiz sezon Trabzonspor Medical Park forması giyen eski oyuncumuz Can Altıntığ ile sözleşme imzaladı. Pınar Karşıyaka ailesi olarak Can Altıntığ’a tekrar hoş geldin diyor, yeşil-kırmızılı forma ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadelerini kullandı. Bugün İzmir Üniversitesi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Altıntığ, takımla birlikte sezon öncesi antrenmanlara başladı.

Can Altıntığ geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülker ve Trabzonspor Medical Park formaları ile Türkiye Basketbol Ligi normal sezonunda 27 maçta süre alırken; 4.52 sayı, 1.22 ribaund ve 2.63 asist ortalamaları tutturdu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder