29 Haziran 2015 Pazartesi

Kombine kart yenileme ve satış süreci başlıyor


2015/2016 basketbol sezonunda Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak maçlarda geçerli olacak olan kombine kartların yenileme ve satış süreci başlıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada kombinelerin eski hak sahipleri için yenileme işlemlerinin 30 Haziran Salı günü başlayacağı açıklandı. Yenileme sürecinin tamamlanmasının ardından genel satışların ise 29 Temmuz Çarşamba günü başlayacağı belirtildi. 

Yenileme ve satış bilgilerinin yanı sıra yeni sezonda geçerli olacak kombine kart fiyatları da açıklandı. Bu sezon açıklanan fiyatların geçtiğimiz sezona oranla zamlı olduğu görülürken, geçtiğimiz sezon 5 kategoriden satılan biletlerin bu sezon 7 kategoriye ayrıldığı dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca geçtiğimiz sezon uygulanan öğrenci indiriminin de bu sezon uygulanmaması dikkat çeken bir başka nokta.

Geçtiğimiz sezon sattığı kombine sayısıyla rekor kıran Fenerbahçe'de bakalım bu yeni fiyat politikası satışlara nasıl yansıyacak? Hep birlikte bekleyip görelim...

Kombine Kart yenileme ve satış süreciyle ilgili resmi siteden yapılan açıklama şöyle:

Fenerbahçe Ülker’in 2015-2016 sezonu Türkiye Basketbol Ligi ve Euroleague maçlarında geçerli olacak kombine kartlarının yenileme işlemleri, 30 Haziran Salı günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena Batı Girişi Bilet Gişesi’nde başlıyor.

Kombine yenileme ve satış sürecinde çalışma saatleri 10.00-19.00 arasıdır. Pazar günleri yenileme ve satış olmayacaktır.

Kombine yenileme ve satış tarihleri aşağıdaki gibidir:
Yenileme: 30 Haziran Salı – 25 Temmuz Cumartesi
Genel Satış: 29 Temmuz Çarşamba – 19 Eylül Cumartesi

Kombine fiyatları ise şu şekildedir:
Resmi daha yüksek çözünürlükte görmek için üzerine tıklayınız
Kombine kart satışlarında taraftarlarımızın faydalanabileceği taksit seçenekleri de şu şekildedir:

Denizbank 8 taksit
Akbank 8 taksit
İş Bankası 9 taksit
Garanti Bankası 8 taksit
Yapı Kredi 8 taksit
Finansbank 7 taksit

Önemli notlar:
  • Kombine satış ve yenileme merkezi, batı bilet satış gişesinde olacaktır.
  • Yenilemelerde %10 indirim uygulanacaktır.
  • Fenerbahçe Spor Kulübü divan, kongre ve temsilci üyelerine kişi başı bir koltuk olmak üzere %10 indirim uygulanacaktır (yenileme indirimiyle birleştirilemez).
  • 16-17-18 Temmuz tarihlerinde resmi tatil dolayısıyla yenileme yapılmayacaktır.
  • Kombine kart yenilemelerinde asıl koltuk sahibinin kimlik fotokopisinin getirilmesi zorunludur.
  • Saha içi 1. ve 2. sıra koltukları için iki senelik yenileme ve satış yapılacaktır. Saha içi 1. sıra için iki senelik yenileme fiyatı 27.000, yeni satış fiyatı ise 28.500 TL’dir. Saha içi 2. sıra için iki senelik yenileme fiyatı 18.000, yeni satış fiyatı ise 19.000 TL’dir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder