29 Haziran 2015 Pazartesi

Fenerbahçe ilk transferini açıkladı; Kostas Sloukas!


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon yapılanması doğrultusunda ilk transferini resmen açıkladı. 6 sezon boyunca Yunan devi Olympiacos'un formasını giyen ve 2 Euroleague şampiyonluğu yaşayan genç oyun kurucu Kostas Sloukas, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü biten bu transfer Fenerbahçe tarafından bugün resmi olarak açıklandı. 6 sezon formasını giydiği Olympiacos ile bu yaz sözleşmesi sona eren ve takımda Spanoulis'in ardında kalmaktan şikayetçi olan Yunan oyun kurucu, Zeljko Obradovic ile yaptığı görüşme sonrasında Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Fenerbahçe'den 3 yıl için alacağı ücrete yakın bir ücret öneren Olympiacos'u daha fazla süre bulmak ve daha fazla sorumluluk alabileceği bir rolde oynamak için reddeden genç oyuncu, beklediği bu rolü Fenerbahçe'de alacak.

3 yıllık sözleşme imzalanan Kostas Sloukas bu süre zarfında Fenerbahçe'den 3 milyon € alacak. Genç yaşı, sorumluluktan kaçmaması ve gelişime açık olması ile koç Obradovic'in elinde nasıl bir kimliğe bürünecek zamanla göreceğiz. Bakalım Zeljko Obradovic, Kostas Sloukas'dan yeni bir Diamantidis yaratabilecek mi?

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden Kostas Sloukas ile ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle:
Kostas Sloukas Fenerbahçe Ülker'de! 
Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Ülker, Olimpiakos’un başarılı oyun kurucusu Kostas Sloukas ile bugün 3 yıllık anlaşmaya vardı. 
1990 doğumlu Yunan oyun kurucu yeni sezonda sarı lacivertli formanın başarısı için mücadele edecek. 
Kostas Sloukas’a Fenerbahçe Ülker’e hoş geldin diyor, sarı – lacivertli forma ile birlikte nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz. 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder