30 Haziran 2015 Salı

Fenerbahçe, Pero Antic ile 2+1 yıllığına anlaştı


Fenerbahçe Ülker, üçüncü transfer bombasını da patlattı. Bu sabah sizlere duyurduğumuz Pero Antic transferi sonuçlandı. Fenerbahçe, Atlanta Hawks ile sözleşmesi sona eren ve Avrupa'ya dönmeye karar veren Makedon pivot Pero Antic ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.

Transfer haberini ilk olarak oyuncunun menajerliğini yapan Misko Raznatovic kendi twitter adresinden duyurdu. Raznatovic, twitter hesabından paylaştığı mesajda "Pero Antic, NBA'den ayrılarak, Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak." açıklamasında bulundu.

2 sezondur Atlanta Hawks forması giyen Makedon yıldız bu süre zarfında 113 maça çıkmış ve 6.3 sayı, 3.5 ribaund, 0.9 asist ortalamalarıyla oynamıştı. Fenerbahçe'nin resmi olarak açıkladığı ilk transferi olan Kostas Sloukas ile Olympiacos'tan takım arkadaşı olan Makedon oyuncu, Yunan temsilcisi ile 2 Euroleague şampiyonluğu yaşamıştı. 

Fenerbahçe Spor Kulübü de resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Pero Antic transferini Raznatovic'in ardından resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklama şöyle:
Pero Antic Fenerbahçe Ülker'de! 
Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Ülker, kariyerinde iki Euroleague şampiyonluğu bulunan Atlanta Hawks’lı oyuncu Pero Antic ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 
1982 doğumlu Makedon uzun forvet, yeni sezonda sarı lacivertli formanın başarısı için mücadele edecek. 
Pero Antic’e Fenerbahçe Ülker’e hoş geldin diyor, sarı – lacivertli forma ile birlikte nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz. 
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder