30 Ekim 2014 Perşembe

Fenerbahçe Ülker'den Arroyo açıklaması


Galatasaray'da patlak veren mali kriz ile birlikte futbolda dahil birçok şubede sporculara ödemeleri yapılamıyor. Krizin en büyük sarsıntısını yaşayan şubelerden biri de erkek basketbol. Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nda oyuncular yaklaşık 6 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle kulübe ihtar çektirmiş ve hafta içerisinde antrenmanlara çıkmamışlardı. Bu oyuncuların sözleşmelerindeki madde gereği 1 Kasım 2014 tarihine kadar ödemeleri yapılmazsa serbest kalma hakları bulunuyor.

Galatasaraylı oyuncuların serbest kalma ihtimalleriyle ilgili transfer spekülasyonları da son birkaç gündür yazılı ve sosyal medyada fazlasıyla gündemi meşgul ediyor. Özellikle Sarı-Kırmızılı Ekibin oyun kurucusu Carlos Arroyo'nun adının, oyun kurucu sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe Ülker ile sıkça geçmesi ve medyada ciddi yer bulması üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Carlos Arroyo ile ilgili transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamanın tam metni şöyle:
KAMUOYUNA DUYURU 
Bugün bazı internet sitelerinde yer alan, Fenerbahçe Ülker'in Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Carlos Arroyo ile temasa geçtiği ve oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesinin feshi durumunda Arroyo'yu renklerine katacağı haberi tamamen gerçek dışıdır. 
Kamuoyunun bu habere itibar etmemesini önemle rica ederiz. 
Fenerbahçe Spor Kulübü

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder