25 Ekim 2014 Cumartesi

Euroleague'de 2. haftanın MVP'si Goudelock!


Turkish Airlines Euroleague'de Normal Sezon 2. maçları dün akşam oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Fenerbahçe Ülker, Polonya deplasmanında karşılaştığı PGE Turow Zgorzelec'i 91-76 mağlup ederek Avrupa arenasında yoluna 2'de 2 yaparak devam etti ve C Grubu'nda liderliğe yükseldi.

Sarı-Lacivertli Ekibimizin Polonya deplasmanında galibiyete taşınmasında önemli bir rol oynayan isimlerin başında ise attığı 29 sayıyla Amerikalı yıldız şutör Andrew Goudelock geliyor. Geçtiğimiz sezonu EuroCup MVP'si olarak tamamlayan ve ilk Euroleague deneyimini Fenerbahçe Ülker formasıyla yaşayan yıldız oyuncu, Euroleague'de çok çabuk ısındı. Normal sezonun ilk haftasında Emporio Armani karşısında kaydettiği 19 sayıyla MVP ödülünü kıl payı kaptıran Goudelock, 2. haftada ise bu ödülün sahibi olmayı başardı.

Amerikalı şutör guard Turow karşısında 27 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve 3 top çalma ile oynayıp 30 verimlilik puanı ile Turkish Airlines Euroleague'de 2. haftanın MVP'si (En Değerli Oyuncusu) oldu. Kaydettiği 29 sayıdan 9'unu maçta final periyodunun son üç dakikasında bularak Turow'un geri dönme çabalarını da ortadan kaldırmış oldu. 

İlk hafta Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan EA7 Emporio Armani Milan maçının son dakikalarında da sorumluluğu eline alan ve bulduğu kritik üç sayılık isabetlerle maçı Fenerbahçe Ülker'e getiren Goudelock, EuroCup'ın ardından Euroleague Arenasında da sezonun MVP adaylarından biri olduğunu bu kısa sürede göstermiş oldu.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder