25 Haziran 2012 Pazartesi

Şaka değil; Boston Celtics İstanbul'a geliyor

Euroleague ve NBA ortaklığında gerçekleştirilen ve NBA takımları ile Euroleague takımlarını sezon öncesi hazırlık maçlarında karşı karşıya getiren NBA Europe Live Tour organizasyonunda bu yılki duraklardan biri de İstanbul oldu. Bu yılın başında açılan Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena bu sezon bu turun başlangıç durağı olacak. Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, 5 Ekim 2012 Cuma günü, 17 kez ile NBA'in en fazla şampiyonluğa sahip takımı olan Boston Celtics ile bir hazırlık maçı yapacak. Şüphesiz, NBA standartlarına sahip bir salonda Ray Allen, Kevin Garnett, Paul Pierce ve Rajon Rondo gibi NBA'in süperstarlarına karşı Sarı-Lacivert çubuklunun mücadelesi hepimiz için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı olacak. NBA aşıkları içinde kaçırılmayacak bir fırsat bu. Organizasyon saha dışında taraftarlar için aktiviteler, basketbol geliştirme programları, oyuncularla tanışma fırsatı gibi birçok farklı etkinlik ve programla desteklenecek. Etkinlikler ve biletlerle ilgili açıklamada ilerleyen günlerde yapılacakmış.

Fenerbahçe Ülker, Boston Celtics ile yapacağı bu maç ile NBA takımlarıyla maç yapan ikinci Türk takımı olacak. Hatırlayacağınız üzere; Anadolu Efes (o zamanki ismiyle Efes Pilsen) 2006 yılında Amerika’ya gidip Denver Nuggets ve Golden State Warriors ile 2007 yılında ise İstanbul’a gelen Minnesota Timberwolves ile karşılaşmıştı. 2010 sezonunda oynanan Los Angeles Lakers - Regal Barcelona maçını Barcelona kazanarak tüm dünyada büyük ses getirmiş ve basketbolseverler keyifli bir maç seyretmişlerdi.

Fenerbahçe Ülker'in de Simone Pianigiani liderliğinde yeni kurulacak takımla, Boston Celtics karşısında iyi bir mücadele ortaya koyması ve izlemeye gelecek olan seyircilere keyifli saatler yaşatmaları en büyük dileğimiz. Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışır bir organizasyon olacağı kesin. 5 Ekim için kimseye randevu vermeyin, çünkü; Ülker Sports Arena'da büyük bir basketbol şöleni yaşanacak.. Bizden söylemesi.. :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder