14 Haziran 2012 Perşembe

Bir hafta içinde yeni hocamız belli olacak


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın Genel Koordinatörlüğüne getirilen Kemal Dinçer dün akşam Avrupa Basketbolunun saygın sitelerinden Eurohoops.net'e telefon bağlantısıyla açıklamalarda bulundu. Dinçer, yeni hoca arayışlarıyla ilgili çok önemli ilgiler verdi. Genel Koordinatörümüz Kemal Dinçer'in yapmış olduğu açıklamalar şöyle:

"Bizi Türkiye Lig'in de şampiyonluğa ve Euroleague'de Final Four'a taşıyacak bir antrenör arıyoruz. Son 10-15 gün içinde, Zeljko Obradovic, Dusan Ivkovic, Simone Pianigiani ve Ettore Messina ile görüştük. Biz bu isimlere düşüncelerimizi ve takımla ilgili planlarımızı anlattık.1 hafta içinde kararımızı vereceğiz. Son 6 yılda Türkiye Ligi'nde 4 kez şampiyonluk kazandık. 20 Milyon Euro bütçemiz, 20 Milyon taraftarımız, güçlü sponsorumuz ve kontrat altında iyi oyuncularımız var. Bizi hedeflerimize ulaştırmak için, organize etmek için iyi bir antrenöre ihtiyacımız var."

Konuşmasının sonunda bu sezonki Final Four'u da değerlendiren Dinçer; "Ülker ile birleştiğimizden bu yana Euroleague'de oynuyoruz ve bu bağlamda ulaşmak istediğimiz hedeflerimiz var. Ancak bu hedeflere bir türlü ulaşamadık. Bir ay önce İstanbul'da düzenlenen Final Four'da olamamamız bizim için hayal kırıklığı oldu." dedi.

Barış Ermiş'i kadromuza katarak ilk transferimizin gerçekleşmesinden sonra bugün de kulağımıza gelen iki tane transfer haberini sizlerle paylaşmak istiyorum. Fenerbahçe Ülker'in bir yerli bir de yabancı oyuncuyla transfer görüşmelerine başladığı söyleniyor. Yerli oyuncunun ismi uzun zamandır gündemimizde olan Mehmet Okur. Mehmet'in transferiyle ilgili menajeri vasıtasıyla iletişime geçildiği ve transfer görüşmelerinin başladığı söyleniyor. Yabancı oyuncu transferinde ise şu anda bir point guard ile görüşüyoruz. Bu isim Spartak Saint Petersburg'da forma giyen Patrick Beverley. 24 yaşındaki, Amerikalı oyun kurucu, geçtiğimiz sezon Eurocup'ta en iyi ilk beşe seçilmiş ve aynı zamanda Eurocup MVP'si olmuştu. 2009-10 sezonunda Yunan temsilcisi Olympiacos'ta da forma giyen Beverley, son iki sezondur Rusya'da Spartak Saint Petersburg forması giyiyor. Geçtiğimiz sezon Euro Cup'ta 16 maçta görev alan Beverley, 13.3 sayı, 4.1 ribaund ve 3.7 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. Bu sezon için Avrupa'nın gözde kulüplerinin de dikkatini çeken Beverley'i kadromuza katabilirsek çok büyük bir iş başaracağımızı söyleyebilirim. Hem yaşının genç olması hemde takımın başına geçecek tecrübeli bir hoca ile çok daha değerli bir oyuncuya dönüşecektir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder