2 Şubat 2012 Perşembe

Marko Tomas'tan kötü haber geldi


Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, Turkish Airlines Euroleague Top 16 G Grubu'nda 3. maçına bu akşam çıkacak. Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da Yunan temsilcisi Panathinaikos ile karşılaşacak olan takımımızda maç öncesi Marko Tomas şoku yaşanıyor. Antrenmanda ayak bileğinden sakatlanan Marko Tomas'ın Panathinaikos maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Sakatlığının ise en az 2 hafta süreceği ve tedavisine hemen başlandığı belirtildi.

Euroleague Top 16'da evimizde oynayacağımız çok kritik bir maçta Marko Tomas gibi oyunun hem savunma hem de hücum yönünü çok iyi oynayan bir oyuncudan faydalanamayacak olmamaız bizim için büyük bir handikap olacak. Sakatlığının en az 2 hafta süreceğini varsayarsak deplasmanda oynayacağımız Panathinaikos maçında da Tomas'tan yararlanamayacağız. Hal böyle iken; son zamanlarda form seviyesi düşük olan Ömer Onan ve performansını her geçen gün daha da arttıran Bojan Bogdanovic'e bu iki kritik maçta da büyük iş düşecek. Tam kadro olarak maçlara çıkmaya başlamış iken yine bir sakat vermemiz, bu takım üzerinde kara bulutların bir türlü dağılmadığını gösteriyor. Umuyorum ki Tomas'ın yokluğunda Ömer ve Bojan yapmaları gereken ekstra katkıyı yapar ve bu kritik virajı önemli bir eksiğimize rağmen sağ salim dönmeyi başarırız.

Marko Tomas'a da geçmiş olsun dileklerimi iletip, takım üzerindeki kara bulutlarında bir an önce dağılmasını dileyerek yazımı tamamlayayım.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder