5 Şubat 2012 Pazar

Tomas'tan sonra Ömer'den de kötü haber geldi


Erkek Basketbol Takımımızdan gün geçmiyor ki bir sakatlık haberi gelmesin.. Bugün oynanan ve az önce sonuçlanan Antalya Büyükşehir Belediye maçından önce yine taraftarları sarsan bir haber geldi takımdan. Uzun zamandır belindeki ağrıları devam eden ve bu ağrılara rağmen sakat sakat oynayan takım kaptanımız Ömer Onan'ın sakatlığının düzelmesi ve tedavi sürecinin daha hızlı bir şekilde ilerlemesi için en az 3 hafta takımdan ayrı kalacağı açıklandı.

Ömer Onan, bu süre zarfında en az iki Euroleague maçı, Türkiye Kupası sekizli finalleri ve ligde oynayacağımız en az dört karşılaşmayı kaçıracak. Takımımızda oyunun hem hücum hemde savunma yönünü çok iyi oynayan iki oyuncudan (Ömer Onan, Marko Tomas) bu zorlu süreçte faydalanamayacak olmamız oldukça düşündürücü. Ömer ve Tomas'ın yokluğunda Bojan ve Emir'e iki ve üç numaralarda çok iş düşecek. Bu zorlu ve yoğun süreçte takımın durumu pek parlak gözükmese de en büyük temennimiz minimum hasarla bu virajı atlamak.

Kaptanımız Ömer Onan'a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım bu tedavi süreci sonunda sakatlığından tamamen kurtulmuş olarak takıma sağlıklı bir şekilde geri döner.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder