23 Mayıs 2016 Pazartesi

Robin van Persie ile Ekpe Udoh bir araya geldi!


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının Amerikalı yıldız ismi Ekpe Udoh'un, Robin van Persie hayranlığı herkes tarafından biliniyordu. Yıldız pota altı oyuncusu, 2014 Dünya Kupası sırasında Robin van Persie'nin Hollanda forması ile İspanya'ya uçarak attığı golü izlemiş ve ardından kendi twitter hesabından "Robin van Persie forması almam gerekiyor" diye tweet atmıştı.

Her iki yıldız oyuncunun yolları 2015/2016 sezonunda Fenerbahçe çatısı altında kesişti. Hollandalı yıldız oyuncu Fenerbahçe Futbol Takımında, Ekpe Udoh ise Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımında, çubuklu formanın başarısı için ter döküyor. 

Sezon içerisinde birbirlerinin maçlarını izlemeye de giden iki yıldız isim bu kez saha dışında bir araya geldi. Bugün Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde, futbol takımının idmanı sonrasında gerçekleşen buluşmada, Ekpe Udoh hayranı olduğu dünyaca ünlü yıldıza maçlarda giydiği çubuklu basketbol formasını hediye etti. Robin van Persie'de, Amerikalı yıldız oyuncunun formasını giyerek, kendisine imzalı maç forması hediye etti. Sarı-Lacivertli Kulübün iki yıldız ismi uzun bir süre hem futbol hemde basketbol ile ilgili sohbet ederken, ortaya çıkan renkli görüntüleri de Fenerbahçe Televizyonu kayda aldı.

Robin van Persie - Ekpe Udoh buluşmasına ait renkli görüntüler ve sohbetler, Çarşamba günü (25 Mayıs) Fenerbahçe Televizyonu'ndan yayınlanacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder