15 Kasım 2014 Cumartesi

Rekor kırdığı haftanın MVP'si tabi ki Goudelock oldu


Fenerbahçe Ülker, Eoruleague'in 5. Haftasında deplasmanda Bayern Münih ile karşılaştı. Sahadan 93-86'lık skorla galip ayrılan Sarı-Lacivertli Ekipte bu galibiyetten çok Amerikalı yıldız oyuncu Andrew Goudelock'ın inanılmaz performansı konuşuldu. Unics Kazan'dan bu sezon başında kadroya katılan ve EuroCup'ın son MVP'si olan Goudelock, Münih deplasmanında hem takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı hem de 5. Euroleague maçında birçok rekora imza attı.

Amerikalı yıldız oyuncu Münih'e karşı 13 üç sayı denemesinden 10'un dan isabet bularak, kariyerinde ilk kez forma giydiği Euroleague'de henüz 5. maçında ismini Euroleague tarihine yazdırdı. Goudelock bir maçta kaydettiği 10 üç sayılık basket ile "Euroleague tarihinde bir maçta en çok üç sayılık isabet bulan oyuncu" oldu. (Sarı-Lacivertli oyuncunun bu karşılaşma ile kırdığı ve elde ettiği rekorları okumak için konu ile ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.)

Yıldız oyuncu bu karşılaşmada 34 sayı, 3 ribaund, 4 asist ve 1 top çalmalık katkısı ile 40 verimlilik puanı elde ederek aynı zamanda Euroleague'de Normal Sezon 5. Haftasının 
"En Değerli Oyuncusu (MVP)" oldu. Goudelock'ın elde ettiği 40 verimlilik puanı Euroleague'de bu sezon ulaşılan en yüksek index rating değeri oldu.

Bu ödül ile yıldız oyuncu bu sezon ki ikinci MVP ödülünü kazanmış oldu. Euroleague'in 2. haftasında yine deplasmanda oynanan PGE Turow maçında 30 verimlilik puanı ile haftanın En Değerli Oyuncusu olmayı başarmıştı. Goudelock bu sayede Euroleague'deki ilk sezonunda forma giydiği 5 maçın 2'sinde haftanın En Değerli Oyuncusu olmayı başardı.

Andrew Goudelock Münih'e karşı ürettiği 34 sayı ile 5. haftanın "En Skorer Oyuncusu" da olmayı başardı.

Yıldız oyuncumuza diğer karşılaşmalarda da başarılar dileriz. Bu ödüllerin artması dileğiyle...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder