24 Kasım 2014 Pazartesi

Euroleague'in 2015 Final Four logosu tanıtıldı


Turkish Airlines Euroleague'de 2014/2015 sezonu şampiyonu, 15-17 Mayıs tarihleri arasında Madrid de düzenlenecek olan Final Four organizasyonu ile belli olacak. İspanya'nın başkenti Madrid'deki Barclaycard Center'de düzenlenecek olan Final Four organizasyonu için kullanılacak olan tanıtım logosu bugün Euroleague tarafından açıklandı.

Uluslararası birçok ödül kazanmış olan Yunan tasarım firması Designers United tarafından hazırlanan 2015 Turkish Airlines Euroleague Final Four logosuna daha önceki 5 yıla ev sahipliği yapan şehirler için tasarlanmış olan logolar ilham kaynağı oldu.

Final Four logosunun merkezinde, ev sahibi şehir olan Madrid'i simgeleyen kırmızı bir "M" harfi bulunuyor. Bu harf; İngilizce "kazanmak" anlamına gelen "win" kelimesinin baş harfi olan "W" ile birleştirilmiş olarak yer alıyor. Bu iki harfin kombinasyonu ile "Madrid'de kazan" sloganı, bu sezon Euroleague'de mücadele eden bir çok takımın hedefi ile eşleştirilmiş.

Madrid'de yazılacak olan yeni bir tarihe tanıklık edecek 13.000 basketbolseverden biri olmanın ayrıcalığına ulaşma şansınız devam ediyor. Final Four organizasyonunun biletleri 26 Kasım 2014 tarihinde "Genel Satışa" sunulacak.

Yeni logonun sloganından yola çıkacak olursak; "Madrid'de kazanan Fenerbahçe Ülker olsun.." temennilerimizi bir kez daha yineleyelim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder