1 Kasım 2011 Salı

Destek için; Haydi Abdi İpekçi'ye!


Bu sezon Turkish Airlines Euroleague'e istediğimiz gibi başlayamadık. Grupta oynadığımız ilk iki maçtanda sahadan mağlubiyet ile ayrıldık. Ama şimdi üzerimizdeki karabulutları dağıtma, zincirleri kırma zamanı.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız, Euroleague'deki 3. maçında 3 Kasım 2011 Perşembe akşamı saat 19:15'te Sluc Nancy ile karşılaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak olan maçın biletlerinin satışına Biletix'ten devam ediliyor. Bilet fiyatlarını aşağıya bulabilirsiniz. Büyük Fenerbahçe Taraftarından tek isteğim, Euroleague'de bu sezon Final-Four parolasıyla sezona başlayan, fakat henüz üzerindeki karabulutları atamayan takımımıza, bu kritik maçta tribün desteğini fazlasıyla vermesi.

Takımımızın taraftar desteğiyle geçtiğimiz sezon neler yapabileceğini görmüştük. Aynı şekilde o desteği bu sezonda sürdürüp, İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlenecek olan Turkish Airlines Euroleague Final-Four'una takımımızın katılmasına yardımcı olabiliriz. Abdi İpekçi'de boş koltuk kalmamalı. Takımımız gibi taraftarımızda, bu sezonki hedefler doğrultusunda elini taşın altına koymalılar. Tribünlerin doluluk oranının sahadaki oyuncularımızı motive ettiğini, rakibin ise motivasyonunu bozduğunu unutmamalı ve salondaki yerimizi almalıyız.

Haydi Büyük Fenerbahçe Taraftarı. Şimdi görev sırası sende..

Fenerbahçe Ülker-Sluc Nancy maçı Bilet Fiyatları
Saha içi ve VIP: 20.00 TL
Diğer Bloklar: 10.00 TL

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder