12 Ocak 2016 Salı

GM anketine Fenerbahçeli oyuncular damga vurdu


Turkish Airlines Euroleague organizasyonuna katılan 24 takımın genel menajerleri arasında yapılan anketin ikinci bölümüne ait sonuçlar Euroleague'in internet sitesinde paylaşıldı. Anketin ilk bölümüne takım olarak damgasını vuran Fenerbahçe, bireysel sonuçların açıklandığı ikinci bölümde de bu kez yıldız oyuncularının aldığı oylarla dikkat çekiyor.

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Jan Vesely, “En İyi Pivot” oylamasında %41,7’lik oy oranıyla ilk sırada yer aldı. Çek yıldız “Euroleague’nin En Spektaküler Oyuncusu” oylamasında da %20,8 ile ilk sırada bulunuyor. Başarılı oyuncu, “2015-2016 Sezonu MVP’si” seçiminde oyların %12,5’ini alarak, CSKA Moskova'nın Fransız oyun kurucusu Nando De Colo’nun ardından ikinci sırada yer aldı. 

Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic de kendisine “Euroleague’nin En İyi Şutör Guardı” oylamasında ikinci sırada yer buldu. Bogdanovic, bu kategoride oyların %12,5’ini aldı. İlk sırada ise yine CSKA Moskova’dan Nando De Colo var. 

Sarı-Lacivertli Ekibin İtalyan yıldızı Luigi Datome ise “Euroleague’nin En İyi Kısa Forveti” oylamasında %16,7’lik oranla ikinci sırada yer aldı. Bu bölümde en çok oy alan isim ise Unicaja Malaga oyuncusu Mindaugas Kuzminskas oldu. 

Euroleague’nin yaptığı bu anketin ikinci bölümüne ait sonuçlara aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz:

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder