15 Ocak 2016 Cuma

Ömer Onan: "Geri dönüşümüzdeki en büyük etken taraftardı"


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, dün akşam Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da oynanan Fenerbahçe-Lokomotiv Kuban maçını değerlendirdi. Taraftara vermiş oldukları müthiş destekten dolayı teşekkür eden Ömer Onan, “Maça gelen seyircimize teşekkür ediyorum. Geri dönüşümüzdeki en büyük etken taraftardı. Taraftarlarımızla birlikte müthiş bir geri dönüş yaptık. Fenerbahçe seyircisine herkes hayran kaldı” dedi.

Lokomotiv Kuban karşısında elde edilen 85-79'luk galibiyetle ilgili Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, “Dün akşam grubumuzdaki önemli maçlardan birini oynadık. Lokomotiv Kuban’ın ilk turda oynadıkları basketbol ortada. İyi takımlar ve gerçekten iyi oynuyorlar. Mücadeleci ve sert bir takım.  Maça da çok iyi başladılar ve açıkçası bizde iyi bir ilk yarı oynamadık. İkinci devre sanki Final Four maçı oynuyor gibi sert bir maç geçti. Mücadele o düzeye yükseldi” değerlendirmesinde bulundu. 

Taraftarın galibiyetteki rolüne vurgu yapan Ömer Onan, “Geri dönüşümüzdeki en büyük etken taraftardı. Biz bunu hep söylüyorduk. Taraftar adeta dün akşam sahadaki iki takımdan daha sert, daha agresif ve daha istekliydi. Bu taraftar bizim her zaman en büyük gücümüz. Bazen kötü oynayabilir, maç içinde istediğiniz şeyleri yapamayabilir, rakibe kendinizi kabul ettirtemeyebilirsiniz. Dün akşam o anda öyle bir seyirci ortaya çıktı ki, herkes ayaktaydı. Takıma müthiş destek verdiler” ifadelerini kullandı.

Taraftara herkesin hayran kaldığını dile getiren Onan, “Maça gelen seyircimize teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte müthiş bir geri dönüş yaptık. Yanımızda Euroleague’den görevliler de vardı. Fenerbahçe seyircisine herkes hayran kaldı” dedi.

Euroleague’de 3’te 3 yapan tek takımın Fenerbahçe olduğunu belirten Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, “Galibiyet bizim için iyi oldu. Top 16’da 3’te 3 yapan tek takım Fenerbahçe. Böyle bir seyirci sahip olduğumuz ve böylesine destek gördüğümüz için ayrıca mutlu olduk. Önümüzdeki maçlarda inşallah bu performansımızı devam ettiririz” diyerek sözlerini noktaladı. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder