16 Eylül 2015 Çarşamba

Fenerbahçe, çalışmalarına Topuk Yaylasında devam ediyor


Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası Tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. 

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’ndeki Fenerbahçe Resort ve Sport Düzce Topuk Yaylası Tesislerinde kampa giren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, çalışmalarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Başantrenör Zeljko Obradovic yönetiminde saat 10.30’da başlayan çalışma 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenmanın ilk bölümünde salonda kuvvet çalışan oyuncular ardından topla çalışmalar yaptı.

19 Eylül Cumartesi gününe kadar çalışmalarını Topuk Yaylası Tesislerinde sürdürecek olan Sarı-Lacivertli ekip, 21 Eylül’de Zadar’a geçecek ve 24-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Zadar Turnuvası’na katılacak. Bu turnuvada 24 Eylül’de Darüşşafaka Doğuş, 26 Eylül’de de Kızılyıldız ile oynayacak olan Obradovic’in öğrencileri, 27 Eylül’de de turnuva finaline ya da klasman maçına çıkacak.

Zadar Turnuvası’ndan sonra hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek olan Fenerbahçe, 1 Ekim’de İstanbul’da Lokomotiv Kuban ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, NBA Global Tour kapsamında oynayacağı maçlar için 3 Ekim’de Amerika yolculuğuna başlayacak. Sarı-Lacivertliler, 5 Ekim tarihinde Barclays Center’da Brooklyn Nets ile mücadele ettikten sonra, 9 Ekim tarihinde Chesapeake Energy Arena’da Oklahoma City Thunder ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder