19 Aralık 2012 Çarşamba

Beko Allstar 2013, Ülker Sports Arena'da!

Beko Basketbol Ligi’nin yıldızları Beko All Star 2013’de buluşuyor. 20 Ocak 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek olan All Star organizasyona bu sene Fenerbahçe Ülker Sports Arena ev sahipliği yapacak.

2013 yılının ilk basketbol organizasyonlarından birisi olacak olan Beko All Star, ligin yıldız oyuncularını özel gösteri maçı çerçevesinde bir araya getirecek. İzleyenlerin tam bir basketbol şöleni yaşayacağı bu özel organizasyonda yer alacak oyuncular ise basketbol severlerin oyları ile belirlenecek. Öte yandan All Star biletleri de kısa bir süre sonra biletix tarafından satışa sunulacak.

Oylama Facebook Üzerinden Yapılacak
Bu yıl ilk defa facebook üzerinden yapılacak oylama süreci 21 Aralık 2012 Cuma günü başlarken, 11 Ocak 2013 Cuma sona erecek. Her pozisyonda 10 oyuncunun yer alacağı oylamada, basketbolseverler facebook.com/tbltbf adresinden en beğendiği ve sahada görmek istediği oyunculara oy verebilecek.

Oylama sonucu ve All Star kadroları 15 Ocak 2013 Salı günü yapılacak basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak. All Star 2013’de forma giyecek ve yer alacak tüm oyuncular ise 19 Ocak Cumartesi günü basına açık olarak yapılacak idmanda bir araya gelecekler.

Brooklynettes Dansçıları All Star’a Renk Katacak
Beko Basketbol Ligi’nin yıldız oyuncularından oluşacak olan Yerli ve Yabancı Yıldızlar Karması özel gösteri maçında karşılaşırken, smaç ve 3 Sayı yarışmasında ise oyuncular tüm hünerlerini sergileyecek. All Star maçı ve yarışmaların yanı sıra konser, dans gösterileri ve özel şovlarla daha da renklenecek. Bu özel günde NBA takımlarından Brooklyn Nets’in dansçıları Brooklynettes ve maskotu Brooklyn Knight dansları ve şovları ile organizasyona renk katacak
.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena Hakkında Bilgiler:

İstanbul Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Ataşehir’de bulunan Ülker Sports Arena, 15.000 kişi kapasitesi, son teknoloji ürünü altyapısı, konforlu locaları ile Fenerbahçe Ülker’in maçlarına ve dünya yıldızlarının sahne şovlarına ev sahipliği yapmaya hazır. Yıldız Holding sponsorluğunda hayata geçirilen Ülker Sports Arena’nın projesi; dünyada ve Türkiye’de birçok yapıya imza atan Design Development Group tarafından hazırlandı.

2008 yılında yapımına başlanan Arena’nın toplam inşaat alanı 67.000 m², ana salon iç yüksekliği 28 metre. Arena’nın tavan çekme kapasitesi, salona giriş yapılan alanların büyüklüğü, içeriye birçok tır girebilmesi de dünya çapında prodüksiyonların burada yapılabilmesini sağlıyor. 6 adet soyunma odasının yanı sıra, 5 adet de küçük soyunma odası ile Ülker Sports Arena birçok uluslararası spor organizasyonuna da rahatça ev sahipliği yapabilecek.

Arena, 15.000 kişilik kapasitesi, 44 adet locası, salonu gören restoranı Bruschetta, VIP alanları, saha içi koltukları ve hem antrenmanlar hem de maçlar için kullanılabilecek 2.500 kişi kapasiteli küçük salonu ile Türkiye’de ilkleri yaşatıyor.

Planlama aşamasında her türlü detayın düşünüldüğü arenanın iç mekan reklam alanları Türkiye’de tek olma özelliğine sahip. Tribünleri dolaşan 360 derece led kuşağı, ağırlığı 28 tonu bulan ve Avrupa’nın en büyüğü olma özelliğini taşıyan skorbordu ile sponsorlarına hayallerindekini gerçekleştirebilecekleri iletişim alan ve olanakları sunuyor.

Fenerbahçe Ülker basketbol takımının lig ve kupa maçlarını oynayacağı Ülker Sports Arena 5 kıtada, STAPLES Center, O2 London, O2 Berlin, Türk Telekom Arena gibi 100’den fazla seçkin arenayı yöneten AEG tarafından işletiliyor. Arena sadece basketbol maçlarına değil dünya yıldızlarının sahne şovlarına, konserlere, aile gösterilerine de ev sahipliği yapacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder