18 Ocak 2013 Cuma

Beko Allstar 2013'te Kadrolar Açıklandı


Beko Basketbol Ligi’nin yıldızlarını buluşturacak olan “Beko All Star 2013” organizasyonu 20 Ocak 2013 Pazar günü İstanbul Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenecek. 2013 yılının ilk basketbol organizasyonlarından birisi olacak olan Beko All Star saat 13:30’da başlarken 3D seçeneği ile Lig TV 3’den canlı olarak yayınlanacak.

Türk ve yabancı yıldızların kadroları ise geçtiğimiz günlerde Ritz Carlton Hotel’de düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna açıklandı. Oyuncular bu yıl ilk defa Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi Beko Basketbol Ligi Facebook sayfasından kullanılan oylarla belirlendi. Kadrolar şu şekilde;

Türk Yıldızlar Kadrosu:
PGEnder ArslanGalatasaray Medical Park
PGKenan SipahiTofaş
SGÖmer OnanFenerbahçe Ülker
SGSinan GülerAnadolu Efes
SFEmir PreldzicFenerbahçe Ülker
SFSerhat ÇetinBeşiktaş
PFİlkan KaramanFenerbahçe Ülker
PFKerem GönlümAnadolu Efes
PFİzzet TürkyılmazBanvit
PFFurkan AldemirGalatasaray Medical Park
CSemih ErdenAnadolu Efes
CErsin DağlıGalatasaray Medical Park
Antrenör: Ufuk Sarıca


Yabancı Yıldızlar Kadrosu:
PGBo McCalebbFenerbahçe Ülker
PGJordan FarmarAnadolu Efes
PGRobert DixonPınar Karşıyaka
SGAleksander VujacicAnadolu Efes
SGKirk PenneyTED Ankara Kolejliler
SFDavid HawkinsGalatasaray Medical Park
SFBojan BogdanovicFenerbahçe Ülker
PFDusko SavanovicAnadolu Efes
PFCharles DavisBanvit
PFJermareo DavidsonAntalya Büyükşehir Belediyesi
CJoey DorseyRoyal Halı G.Antep BŞB.
CAlade AminuPınar Karşıyaka
Antrenör: Orhun Ene

Smaç Yarışması Katılımcıları:
Alade AminuPınar Karşıyaka
İzzet TürkyılmazBanvit
İlkan KaramanFenerbahçe Ülker
Jermareo DavidsonAntalya Büyükşehir Belediyesi
Warren CarterAntalya Büyükşehir Belediyesi

3 Sayı Yarışması Katılımcıları:
Lionel ChalmersAliağa Petkim
Jon DieblerPınar Karşıyaka
Melih MahmutoğluErdemir
Daniel Harris BrownTürk Telekom
Ogün SevinçHacettepe Üniversitesi
Patrick ChristopherBeşiktaş
Bekir YarangümeOlin Edirne

Yıldızlar Şut Yarışması
Levent TopsakalEski Basketbolcu
Hüsnü ÇakırgilEski Basketbolcu
Harun ErdenayEski Basketbolcu
Serdar ApaydınEski Basketbolcu
Şaziye İveginGalatasaray
Birsel VardarlıFenerbahçe
Gülşah AkkayaCanik Bld.
Esra ŞencebeFenerbahçe
Romain SatoFenerbahçe
Willie SolomonMersin Bşb.
Jordan ThedoreAntalya Bşb.
George Daniel EwingBeşiktaş

Maçın MVP’si Facebook ve Twitter Üzerinden Belirlenecek
Türk ile Yabancı yıldızların karşılaştığı Beko All Star maçının “En Değerli Oyuncusu” oylamasında ise bu sene bir yeniliğe gidildi. Her sene basın mensuplarının oylarıyla belirlenen Beko All Star’ın MVP ödülü için bu sene taraftarlar da oy kullanabilecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi Twitter hesabı @TBForgtr’nin takipçilerinin maç sırasında #BekoAllStarMVP hashtag’ini kullanarak MVP ödülünün sahibi olmasını istedikleri oyuncunun tam ismini yazmaları Twitter üzerinden oy kullanmaları için yeterli olacak.

Facebook kullanıcıları ise Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi Beko Basketbol Ligi Facebook sayfası olan facebook.com/tbltbf adresindeki anket üzerinden oylarını verebilecekler. Yüzde 50’si basın mensuplarının, yüzde 50’si ise basketbolseverlerin oylarıyla belirlenecek olan MVP ödülü maçın hemen ardından sahibini bulacak.

Beko All Star Biletleri Tükendi
Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Türk ve Yabancı yıldızların karşılaşacağı Beko All Star maçının tüm biletleri tükendi. 5 sene aradan sonra yeniden İstanbul’a dönen All Star organizasyonuna büyük bir ilgi gösteren basketbolseverler, biletix üzerinden satılan tüm biletleri tüketti.

Hadise İzleyenleri Coşturacak
Beko All Star 2013 organizasyonunda basketbolseverler Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden olan Hadise’yi canlı dinleme şansı bulacaklar. 20 Ocak 2013 Pazar günü İstanbul Fenerbahçe Ülker Arena’da gerçekleştirilecek olan bu büyük organizasyonda Hadise, izlemeye gelenlere ve ekran başındakilere şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşatacak. Hadise daha önce 2009 yılında İzmir’de gerçekleştirilen Beko All Star’da da müthiş bir konser vermiş ve şarkılarıyla basketbolseverleri coşturmuştu.

Nets’in Kızları Nefes Kesecek
Beko All Star 2013 organizasyonunda basketbolseverler Brooklynettes ve BrooklyKnight’ın dansları ve şovları ile coşacak. NBA takımlarından New Jersey Nets’in geçtiğimiz sezon sonunda Brooklyn’e taşınma kararı almasının ardından yeniden yapılanmaya gitmesiyle oluşturduğu dans grubu ve yeni maskotu Beko All Star’da dansları ve özel şovları ile organizasyona heyecan katacak. Brooklyn Nets'in maçları dışında NBA organizasyonlarında da performans sergileyen Brooklynettes dans grubu en son Brezilya'daki NBA 3X turnuvasında da yer almıştı. Takımın yeni maskotu BrooklyKnight ise Spider-Man, Thor, Iron Man, Captain America X-Man ve Hulk gibi karakterlerin yaratıcısı Marvel tarafından tasarlanan ilk NBA maskotu olma özelliği taşıyor.

Action Team de Sahne Alacak
20 Ocak Pazar günü Fenerbahçe Ülker Arena’da düzenlenecek olan Beko All Star 2013’de “Action Team” yapacağı gösterilerle organizasyonu renklendirecek. Saat 13:30’da başlayacak olan bu büyük organizasyonda Action Team yapacağı birbirinden zorlu hareketler ve gösterilerle izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatacak.

Beko All Star 2013 Programı
20 Ocak Pazar günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenecek olan Beko All Star 2013’ün detaylı programı açıklandı. Buna göre 19 Ocak Cumartesi günü saat 16:00 ile 18:00 arasında basın mensupları takımların idmanını takip edebilecek, akabinde de saat 19:30’da Gayrettepe Polat Renaissance Hotel’de organizasyonun resepsiyonu yapılacak.